om oss

Ölands Byggalleria AB

Butiken som håller öppet för att ge dig bästa service.

Pelle

är den som i huvudsak kommer att driva butiken och finnas till hands där.

Han har under 30 års tid haft byggnationer och renoveringar som ett stort intresse och har jobbat i servicebranschen lika länge, vet med andra ord att kvalité och god service är ledord för att bedriva en framgångsrik verksamhet.

Ledord: Inte nöjd förrän Du är nöjd.

Maritha

har jobbat i servicebranschen hela yrkeslivet och jobbar numer deltid som frisör, vilket innebär att hon dagligen lyssnar på kundens behov och säkerställer att de blir nöjda.

Maritha kommer att ha huvudansvaret för hemhörnet och kommer att finnas i butiken lite mindre men med samma stora entusiasm.

Vi vill bidra till att utveckla och hålla södra Öland igång, men även miljöaspekten är viktig för oss. Som kund ska du slippa att åka långväga för att hitta det du söker till ditt hem eller din fastighet.

I vår nya butik har vi därför kompletterat sortimentet med en hemhörna där du köpa enklare köksutrustning trädgårdsdekorationer och även en del inrednings artiklar. Vi kommer hela tiden att se över vårt sortiment och hitta nya produkter som efterfrågas. I vårt showroom kan du inspireras av våra samarbetspartners och få sakkunniga råd och information.

Vi säljer även verktyg, spik och skruv både för hemmafixaren och till dig som är professionell hantverkare. Vi är Jotun & Beckers återförsäljare med fullskaligt sortiment, men vi tar även hem andra tapeter enligt dina önskemål.
På golvsidan kan vi erbjuda kända varumärken som till exempel Kährs, Arena samt Golvabia som även levererar kakel och klinker.

Vi heter Pär & Maritha Brisvall och flyttade till Öland 2015 efter 10 år som fritidsölänningar.

Vi vill värna om utvecklingen och servicen på södra delen av vår vackra ö.

Välkommen till Ölands Byggalleria AB – allt under samma tak!