Avdelningen

CYKLAR PILEN

Pilen bygger eleganta bruks- och stadscyklar med ljuvlig komfort och hög kvalitet.

Pilens cyklar finns i ett antal grundmodeller. Grundmodellerna kan du anpassa i en mängd varianter som kallas Special där du väljer hur din Special-modell ska se ut och vara utrustad. Vill du bygga en citycykel med retrokänsla? En lastvänlig vardagscykel? Eller en trygg pendlarcykel som alltid fungerar? Välj färgsättning och komponenter efter eget tycke och smak. Kvalitet in i minsta detalj.

Pilen Lyx Dam & Herr

Pilen Lyx är en klassiskt skön cykel med robusta toner för stad, landsväg och grusväg. Den bjuder på säker trivsam färd i upprätt körställning och ansiktet mot solen. Pilen Lyx är en riktig cykelvän på vägen. Dammodellen har korg. Utrustad med den vackra lädersadeln Brooks B66 som har inbyggd fjädring.

Pilen City Dam & Herr

Pilen City är en ny smidig stadscykel med härlig känsla. Den har finstämd design, praktisk korg (dam) och trivsam upprätt körställning. Samma fina stålram och underbara vevlager som sina systermodeller. Utmärkt som pendlarcykel. Sadel i konstläder som standard och Brooks B17 som tillval.

Vi erbjuder hela Pilens sortiment så kika gärna deras hemsida för att se fler modeller https://www.pilencykel.se/sv/vara-cyklar

Möt våren med en ny cykel från Pilen, välkomna in till och och provcykla modellerna Pilen Lyx & Pilen City